Rallyraid: zege voor Van Rompuy-Goris in Spanje

Afgelopen weekend hebben Dirk Van Rompuy en Chris Goris deelgenomen aan de Regularity competitie van de Spaanse manche van de FIA Cross Country Bajas World Cup. Het Belgische duo won de wedstrijd aan het stuur van hun Toyota Land Cruiser HDJ 80.

We namen deel aan deze rally ter voorbereiding van de Dakar Classic”, legt een gelukkige Dirk Van Rompuy uit. “Deze wedstrijd was een FIA rally die ook deel uitmaakt van het Spaanse kampioenschap. We sloten de eerste dag op de tweede plaats algemeen af, op 8 punten van de leiders en de tweede dag wonnen we met negen punten bonus, met als gevolg een zege met amper 0,1 punt voorsprong. Bijzonder was ook dat we de winnaar van de Dakar Classic, Juan Morrera (Toyota Land Cruiser HDJ 80) versloegen. Hij eindigde vierde algemeen. Gezien we de vorige Spaanse rally ook wonnen staan we ondertussen ook eerste in het Spaans kampioenschap. Een grote dank aan het ganse TH team dat ons prima rally assistentie verleende en onze wagen in topconditie steeds aan de start brengt.