In een notendop: GT4 European Series – Fun Cup

• GT4 European Series – race 2 – Tom Edgar en Berkay Besler (Borusan Otomotiv Motorsport – BMW) wonnen de wedstrijd op zondag. Ze bleven Michael Schrey en Gabriele Piana (Hofor Racing by Bonk Motorsport – BMW) voor. Antoine Potty en Etienne Cheli namen met de Toyota GR Supra GT4 Evo van Xwift Racing Events als tiende de start en finishten op de zesde plaats. Kenny Herremans behaalde opnieuw een top 10. Hij werd samen met Dante Rappange achtste met de V8 Racing Chevrolet Camaro. Rodrigue Gillion (Racing Spirit of Léman – Aston) moest opgeven.
  • Fun Cup – Groupe Lemoine by M3M Racing won de 25 Uur Fun Cup op het circuit van Spa-Francorchamps. Het kwartet Cédric Bollen, Matteo Raspatelli, Michaël Leenders en Lucca Ayari had 2 minuten en 24 seconden voorsprong op de #480 Milo Tourneur van Guillaume Mondron, Simon Tourneur, Gilles Verleyen en Maxime Soulet.

(Foto: © SRO)