In een notendop : GT4 European Series – Le Mans Cup

• GT4 European Series – Kampioenschapsleiders Gabriele Piana en Michael Schrey (Hofor Racing by Bonk Motorsport – BMW) wonnen de eerste wedstrijd in Misano. Piana ging in de laatste ronde de Audi van Lariche-Consani voorbij. Kenny Herremans werd met zijn Nederlandse teamgenoot Dante Rappange vijfde met de Chevrolet Camaro van V8 Racing. Antoine Potty en Etienne Cheli finishten veertiende met hun Xwift Racing Events Toyota. Rodrigue Gillion (Racing Spirit of Léman – Aston) werd 27ste.
  • Le Mans Cup – Julien Gerbi en Gillian Henrion wonnen met een LMP3 Ligier van Team Virage de wedstrijd op het circuit van Le Castellet. Ze telden een handvol seconden voorsprong op de COOL Racing Ligier van Adrien Chila en Cédric Oltramare. Brent Verheyen en Pieder Decurtins finishten met hun Haegeli by T2 Racing Duqueine vijftiende. Gabriel Rindone en Patrick Kujala (Leipert Motorsport – Lamborghini) behaalden de zege in de GT3-klasse.

(Foto: © SRO)