In een notendop: eenzitters

  • Indycar – De 29-jarige Tom Blomqvist, zoon van de rallylegende, zal dit weekend in Toronto zijn debuut maken in de Indycar bij Meyer Shank Racing. De Brit vervangt er Simon Pagenaud, die zijn medische proeven nog niet kon afleggen en dus niet goed werd bevonden voor de dienst.
  • EUR3 – Op Zandvoort is er dit weekend de vierde manche van het Eurocup-3 kampioenschap, een Spaans initiatief dat rijders de kans biedt om budget-vriendelijk te rijden met “regional” bolides. Na een aarzelend seizoensbegin zien we in Nederland wat verandering. Het team Palou (inderdaad, van Indycar rijder Alex Palou) zet er voor het eerst vier wagens in. Javier Sagrera en Miron Pingasov, krijgen als teamgenoten Georgios Markogiannis (uit de Italiaanse F4) en de Mexicaan Jorge Campos (voormalig Spaanse F4). GRS krijgt twee nieuwe rijders met Jesse Carrasquedo (Spaanse F4) en Daniel Mavlyutov (een oude bekende van GRS). Een nieuw gezicht ook bij Drivex met GB3 rijder Nick Gilkes.
  • F1 – Hierboven tenslotte, ziet u de winnende inzending voor het Gulf Williams kleurenschema dat het team dit weekend presenteert op het Goodwood Festival of Speed en zal gebruiken in Singapore, Japan en Qatar.
    (Foto: rv/persbericht)