In een notendop: TCR Europe/World Tour – FFSA GT – GT Open

  • TCR Europe/World Tour – De winst in de tweede race van het weekend in Hongarije was voor Ted Björk (Lynk&Co). Hij was de beide Comtoyou Audi RS3 van Rob Huff en onze landgenoot Frédéric Vervisch te snel af. Kobe Pauwels (Comtoyou Audi) won opnieuw in TCR Europe en werkte zo een perfect weekend af in Hongarije. Pauwels is nu derde in de EK-stand, op 50 punten van zijn teamgenoot Tom Coronel. (Foto: © TCR Europe)
  • FFSA GT – Opnieuw schitterde onze landgenoot Benjamin Lessennes in Dijon, want samen met Ricardo Van Der Ende (BMW) won hij de tweede race. Stéphane Lémeret (Alpine) eindigde op een zesde plaats, terwijl Florian Van Dooren (Alpine) derde werd in de AM-klasse.
  • GT Open – De winst in de tweede race op de Hungaroring was voor de Lamborghini van Oregon Team bestuurd door Chovet-Paul. De Audi van Jedliński-Basz won in PRO/AM, terwijl Cirpriani (Lamborghini) als solist de winst in de AM-klasse nam. Onze landgenoot Laurent De Meeus (Ferrari) eindigde elfde in PRO/AM. Streetart Racing (Aston Martin) werd tiende in AM.