In een notendop: GT Open en TCR Spa

  • TCR Spa – Nestor Girolami heeft in zijn ALM Motorsport Honda Civic de snelste tijd neergezet in de eerste vrije sessie van de TCR World Tour en TCR Europe. Tom Coronel was de snelste Comtoyou Audi-rijder op de derde plaats. Van Belgische zijde werd Frederic Vervisch achtste en Kobe Pauwels 23ste en laatste, maar de rookie kon slechts twee ronden afwerken na problemen met de versnellingsbak. 
  • GT Cup Europe – De beste rondetijd in de afzonderlijke vrije sessie van de GT Cup Open Europe was voor het duo Akatsu-Fulgenzi in een Porsche. Van Belgische zijde tikten de beide Q1 Trackracing Porsche als tiende en dertiende aan.  
  • GT Open – Huber Motorsport (Porsche) was het snelste in de vrije training van de GT Open. Matteo Cairoli was sneller dan Bonaldi Motorsport Lamborghini en Kessel Racing Ferrari.      

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.