WRC: Hyundai met nieuwe technisch directeur

Hyundai Motorsport heeft François-Xavier (FX) Demaison benoemd in de nieuwe functie van technisch directeur. Demaison zal de inspanningen van de technische afdelingen van het bedrijf aansturen en contact onderhouden met de relevante R&D-afdelingen binnen Hyundai Motor Company wereldwijd.
De Fransman zal ook Hyundai Motorsport’s President, Sean Kim, en Team Principal, Cyril Abiteboul, ondersteunen om de toekomst van het motorsportprogramma van het bedrijf te bepalen. Demaison was eerder technisch directeur bij Williams Racing en Volkswagen Motorsport. Zijn 26-jarige ervaring in de autosport omvat WRC, Formule 1, Rallycross en TCR. Tijdens Demaisons periode in Duitsland eiste Volkswagen Motorsport vier rijders- en vier constructeurstitels op in het WRC (2013-2016) en won het 43 van de 52 rally’s in de vier seizoenen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.