In een notendop: races Belcar Historic en Belcar Sprint

  • Belcar Historic Cup race 1 – Niet geheel onverwacht was de eerste zege van het seizoen voor Erik Qvick in de prachtige BMW 320i STW, die in 1995 de 24 Uur van Spa gereden heeft. Hij haalde het voor twee andere BMW-rijders, Tim Kuijl en Fred Krab.
  • Belcar Sprint Cup race 1 – Steven Maris was de eerste winnaar van het weekend in de BSC, met zijn BMW M3, voor Michiel Smulders, ook in een BMW. Ton Van Eename (Clio) won klasse 4 en was mooi derde algemeen. Dirk De Bock (BMW), won klasse 3, Jonathan Demoulin, ook al in een BMW, was primus in klasse 2 en Davy Van Goethem (Suzuki) deed het in klasse 1.
  • Belcar Historic Cup race 2 – Ook in de tweede race kwam de BMW van Erik Qvick en Tom Van Rompuy als eerste over de meet. Guy Fastres volgde in zijn BMW op de tweede plek. Deze keer wed het podium niet volledig ingepalmd door BMW, Jan Van Elderen werd in een Ford Sierra Cosworth RS500 derde.
  • Belcar Sprint Cup race 2 – De top twee uit de eerste race van de BSC werd in de tweede race herhaald; Steven Maris (BMW) won voor Michiel Smulders (BMW). Wouter Manderveld (Clio) was in klasse 4 de beste, Dirk De Bock (BMW) won opnieuw in klasse 3. Laurens Cloots was met een Mazda MX5 de beste in klasse 2, in klasse 1 was de zege ook deze keer voor Davy Van Goethem (Suzuki).

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.