Belcar Zolder: Jurgen Van den Broeck: “We willen ons vooral amuseren”

Dit weekend start het nieuwe seizoen in het Belcar Endurance Championship. Ex-wielrenner Jurgen van Den Broeck reed vorig jaar voor PK Carsport, maar stapte dit seizen over naar BE Motorsport. Daar rijdt hij samen met Davy Suffeleers, Stephan en Didier Beyens.

(Foto: © Joachim Cieters)

Het viertal zal met een Porsche Cayman GT4 in de GTB-klasse aantreden. “De BMW M4 GT4 zal daar veruit de beste wagen zijn. Wij willen ons vooral amuseren dit seizoen, echt hoge ambities zijn er niet. In de 24 uur van Zolder hebben we misschien wel een kans om een mooie plek te bemachtigen, tijdens die race kan er namelijk veel gebeuren.”

Mede door de groeiende interesse in autosport in ons land is het deelnemersveld sterk uitgebreid, 34 wagens staan morgen aan de start van het nieuwe seizoen. “Het is plezant dat er zoveel wagens aan de start zullen staan. Die groeiende aandacht voor de autosport heeft ook Sporza gezien, zij zullen voor samenvattingen zorgen. Ook sponsorvlak zien we nog niet heel veel veranderingen, maar misschien komen er doorheen het seizoen enkele nieuwe sponsors aankloppen.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.