In een notendop: rally

  • Rallye Castine – Terre d’Occitanie – In Frankrijk wordt dit weekend de tweede manche van het Franse onverhard kampioenschap verreden. In Bretenoux zien we de gebroeders Munster aan de start verschijnen. Na een vijfde plaats in de eerste manche zal Charles zijn Hyundai I20 N Rally2 opnieuw delen met navigator Andy Malfoy. Gregoire daarentegen zal samen met Lara Vanneste vooral meters willen maken met zijn Ford Fiesta Rally2 in functie van de WRC manche van Portugal. Andere Belgen die de verplaatsing maken zijn Filip Pyck-Peter Dehouck (Ford Fiesta R5), Dominique Bruyneel (Ford Fiesta Rally3) en Maxim Decock-Anton Dupan (Opel Corsa Rally4).
  • James Fulton – Na het noodlottige ongeval van Craig Breen, zal de Ierse navigator James Fulton plaatsnemen naast Kris Meeke om de WRC manche van Portugal te rijden. Samen delen ze een Hyundai I20 N Rally2 van Hyundai Team Portugal. Meeke die als eerbetoon de wagen van Breen erfde, won onlangs de Rali d’Aboboreira met Ola Floene als co. Voor de resterende wedstrijden van het seizoen zal Meeke samen met Fulton team vormen. (Foto: © Hyundai)
  • Rallylegend – Patrick Snijers en Wim Soenens zullen van 12 tot 15 oktober deelnemen aan de Rallylegend in San Marino. Het legendarische rallyfestival dat elk jaar een prachtig deelnemersveld kan presenteren, heeft het duo uitgenodigd om present te tekenen. Ze zullen op en rond de heuvels van het dwergstaatje de monsterlijke Chevrolet Corvette Stingray de sporen geven. 
  • Tekst: © Koen Nuyts

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.