NLS 2: pole voor Cairoli/Andlauer, Vervisch achtste

Rutronik Racing vertrekt vanmiddag van pole bij de tweede wedstrijd van de Nürburgring Langstrecken Serie van dit seizoen. Op een nat circuit legde Matteo Cairoli een ronde af in 9:06.584. De Italiaan was daarmee zeven tienden sneller dan de #99 ROWE Racing BMW M4 GT3 van Eng-Farfus-Yelloly.

(Foto: © Rutronik Racing)

Frédéric Vervisch is met een achtste plaats de best geplaatste Belg. De Kortrijkzaan deelt de Scherer Audi met Mattia Drudi en Dennis Lind. Het duo Alessio Picariello-Klaus Bachler (Falken Motorsports – Porsche) begint de wedstrijd vanaf positie 21 en Laurens Vanthoor-Laurin Heinrich (Dinamic – Porsche) doen dit vanaf 26. De winnaars van openingswedstrijd, Dries Vanthoor en Maxime Martin, komen deze keer niet aan de start.

De wedstrijd is vanaf 12u00 live op YouTube of via deze link te volgen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.