In een notendop: MotoGP – F1 Academy

  • Vervanger Espargaró – Jonas Folger zal de geblesseerde Pol Espargaró bij GASGAS Tech3 vervangen tijdens de Grote Prijs van Amerika. Folger zijn laatste optreden in de MotoGP dateert van zes jaar geleden. Dat seizoen reed hij dertien van de achttien manches. (Foto: © Tech3 Racing)
  • F1 Academy – De F1 Academy zal vanaf volgend jaar deel uitmaken van de F1-weekends, zoals de F2 en de F3 dat nu al zijn. De volledig vrouwelijke raceklasse zal dit jaar slechts één keer onderdeel zijn van een F1-weekend, namelijk in Austin, Texas, tijdens de GP van de Verenigde Staten.
  • MotoGP 23 – De uitbrengdatum van de officiële MotoGP-videogame is bekend. Vanaf 8 juni zal ‘MotoGP 23’, de opvolger van ‘MotoGP 22’, beschikbaar zijn met enkele nieuwigheden. In tegenstelling tot vorige uitgaven van de game zal de speler de pitstraat kunnen gebruiken. Ook kan het weer veranderen tijdens de race, van droog naar nat of omgekeerd.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.