In een notendop: GT World

  • Akkodis ASP – Het kampioensteam van 2022 uit de GT World en GT World Endurance, zet weer twee Mercedes AMG GT3 in, zowel in sprint als uithouding. Jules Gounon, Raffaele Marciello en Timur Boguslavskiy doen het in een Mercedes in uithouding, Marciello en Boguslavskiy racen ook samen in Sprint. In de andere wagen zien we Thomas Drouet, Lorenzo Ferrari en Maximilian Götz in de Endurance Cup. In de Sprint Cup doen Éric Debard en Jim Pla het in de categorie Bronze. 
  • UK – De GT World Challenge Europe zal minstens nog drie edities van de Sprint Cup verrijden op het circuit van Brands Hatch in het Verenigd Koninkrijk. Het circuit in de buurt van Dover verlengde zijn contract met SRO tot en met 2025.
  • AF Corse – Robert Shwartzman, Alessio Rovera en Nicklas Nielsen enerzijds en Antonio Fuoco, Davide Rigon en Daniel Serra anderzijds doen het met Ferrari in de GT World Endurance. Louis Machiels en Andrea Bertolini zien we ook samen in Sprint, terwijl Jeff Machiels de derde man is in de Endurance.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.