In een notendop Porsche

  • Le Mans – Felipe Nasr, Nick Tandy en Mathieu Jaminet delen de derde officiële Porsche 963 in Le Mans. Matt Campbell is dan weer stand-by als reserverijder van Porsche Penske Motorsport. De derde wagens rijdt met startnummer #75 en herdenkt zo ’75 jaar Porsche Sports Cars’.
  • Carrera Cup Deutschland – Van 27 tot 29 april gaat de Porsche Carrera Cup Deutschland het nieuwe seizoen in op Spa-Francorchamps, met een goed gevulde startgrid van 32 Porsche 911 GT3 Cup. Onder hen ook onze landgenoot Ghislain Cordeel in de kleuren van GP Elite. 
  • Porsche Supercup – Het moet zowaar een première zijn, maar twee jonge Belgen rijden het hele Porsche Supercup seizoen, met opnieuw Ghislain Cordeel (GP Elite) en Benjamin Paque (Ledogar). 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.