In een notendop: F1

  • F1 McLaren – Technisch directeur James Key vertrekt bij McLaren, hij werkte sinds 2019 voor het Britse team. Er vindt een technische reorganisatie plaats binnen McLaren, zo wordt Key vervangen door een driekoppig team van specialisten. Neil Houldey, Peter Prodromou en David Sanchez krijgen allemaal een eigen rol als technisch directeur. Sanchez was tot eerder dit jaar aan de slag bij Ferrari en zal de Britse renstal op 1 januari 2024 vervoegen.
  • F1 Exhibition – In Madrid is de eerste Formula 1 Exhibition geopend. Onder andere de restanten van de wagen van Grosjean na zijn vreselijke crash in 2020 tijdens de Grote Prijs van Bahrein zullen te zien zijn. Ook legendarische helmen en racepakken zijn deel van de tentoonstelling. De Formula 1 Exhibition loopt nog tot 4 juni. (Foto: © Formula 1)
  • Force India – De oude motorhome van Force India, met roze elementen, staat te koop. Het Indiase F1-team was de voorganger van Racing Point en is nu gekend als Aston Martin. De motorhome met drie verdiepingen, die tijdens elk Europees F1-weekend in de paddock stond, staat op veilingsite eBay te koop voor een prijs van… 500.000 euro. De geïnteresseerden zullen dus diep in de buidel moeten tasten.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.