Ultimate Cup: start dit weekend met enkele Belgen

Dit weekend start in Paul Ricard de Franse Ultimate Cup Series en bij de deelnemers zien we ook enkele Belgen. Zo start Florian Van Dooren in een Toyota Supra GT4, terwijl de broers Benoit en François Semoulin het in een Nova NP02 zullen doen, een soortgelijke wagen als die we vorig jaar in Spa zagen in de handen van Deldiche Racing. Het team van de broers Semoulin bestaat tien jaar en na diverse successen in de Super Trofeo van Lamborghini, mikken ze nu dus op de Franse competitie. De Huracan van de broers Semoulin zien we trouwens in het Belcar Endurance Championship voor Christoff Corten, Hans Thiers en Jeffrey van Hooydonk. Het seizoen van de Ultimate Cup Series telt zes meetings, waarvan vier in Frankrijk, één in Navarra en één in Hockenheim. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.