VAS Moorslede: Melissa Debackere wint nipt

Vincent Verschueren moest vorig jaar nipt de overwinning in de Short Rally van Moorslede aan Melissa Debackere (Skoda) laten. Hij was er op gebrand om dit dit jaar niet te laten gebeuren.

Een Skoda Fabia R5 uit de stallen van SXM en een nieuwe corijder, Jasper Vermeulen, moesten hem aan de overwinning helpen. Dit leek ook te gaan lukken, maar na proef 6 van de 8 had Verschueren nog een krappe voorsprong van amper 1,3 seconden over. Debackere reed twee snelste tijden op de laatste twee proeven en snoepte zo opnieuw de overwinning van Verschueren af. Kurt Boone (Mitsubishi Lancer Evo X R4) nam beslag op de laagste podiumplaats. Gunther Monnens (Porsche 991 GT3) en Bert Coene (Ford Fiësta R5) vervolledigen respectievelijk de top 5. Bij de Historics was het Damon Noyelle die met de winst ging lopen. Hij testte voor de eerste maal zijn nieuwe Subaru 555 en mag dus zeker van een geslaagd debuut spreken. Lode Dekeyser (Porsche 911) en Jean Louis De Roeck (BMW M3 E30) namen respectievelijk de tweede en derde plaats op zich.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.