FFSA Rallye du Touquet: Ciamin op kop aan Opaalkust

Ondertussen is ook het Franse asfalt kampioenschap rally gestart met de Rallye du Touquet. Op de eerste proef rond de Opaalkust heeft Nicolas Ciamin (VW Polo) zich naar de leiding gereden. Ciamin had daarbij 1,3 seconden minder nodig dan Hugo Margaillan en 3,9 seconden dan viervoudig Frans kampioen Yoann Bonato. Wat de Belgen betreft, heeft Bernd Casier samen met Pieter Vyncke de achttiende plaats in handen. Bart Sobry, genavigeerd door Diederik Pattyn in een Ford Fiesta Rally3, vinden we terug op de 25ste stek. Stephane Lefebvre die op de shakedown zijn mooie Porsche 911 GT3 beschadigde, staat voorlopig op plaats zestien. Vandaag staan er acht proeven op het programma terwijl er zaterdag nog zes volgen. (Foto: © FFSA Rallye – Tekst: Koen Nuyts)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.