WRC Mexico: Rovanperä en Lappi ex-aequo in shakedown

In Mexico stond op donderdagavond onze tijd, de 5,52 kilometer lange shakedown op de planning. De snelste tijd was er ex-aequo voor twee Finnen,  Kalle Rovanperä en Esapekka Lappi, respectievelijk in hun Toyota Yaris en Hyundai i20. Sébastien Ogier (Toyota) werd op drie tienden van een seconde derde, Thierry Neuville (Hyundai) en WK-leider Ott Tänak (Ford) werden op redelijke afstand zesde en zevende. De WK-rally van Mexico, de derde van het seizoen, start deze nacht met een dubbele passage in de spectaculaire stratenproef GTO, over amper 1,15 kilometer. Herhalen we dat het de eerste wedstrijd in Mexico is sinds 2020 en dat de hybride WRC’s nog nooit op grote hoogte gereden hebben. (Foto: © Toyota)      

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.