2CV Racing Cup: Golden Horse Racing Team maakt rijders bekend

Over twee weken start het nieuwe seizoen in de 2CV Racing Cup. Golden Horse Racing Team, dat in 2021 de titel pakte, heeft zijn rijders voor het komende seizoen bekendgemaakt. Bij de #16-wagen is er nog een plekje vrij voor de 24-uursrace in Spa-Franchorchamps in oktober.

(Foto: © Golden Horse Racing Team)

Rijder-journalist Martin Businaro, André Blaise en Gérard Schmidt, die in 2021 de titel pakte, zullen de #14-wagen besturen. Georges Cremer zal het drietal vervoegen vanaf de race in Magny-Cours. In de #16-wagen zullen Jean-Pierre Blaise en Sébastien Piette plaatsnemen. In Magny-Cours zal Pierre Dupont zich aansluiten bij het duo. “Onze wagen hebben wat gefinetuned, onze crews samenstellen was nog het meest stresserende”, vertelt André Blaise. “Uiteindelijk zijn al onze rijders bekende gezichten binnen ons team. We moeten enkel nog op zoek naar een laatste versterking voor de #16-wagen, maar daar hebben we nog zeven maanden de tijd voor.”

Kalender 2CV Racing Cup

1-2 april: 7-uursrace in Zolder
27-29 mei: 24-uursrace in Magny Cours
20-22 oktober: 24-uursrace in Spa-Franchorchamps
18-19 november: 2 6-uursraces in Croix-en-Ternois

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.