FIA WEC Sebring: Toyota bovenaan op zondagmorgen

We zagen beide Toyota GR010 Hybrid vooraan bij de eerste sessie op zondag, de tweede en laatste dag van de Prologue. Mike Conway was met de #7 de auteur van de snelste ronde (1:48.473), met een verschil van acht duizendsten op de beste rondetijd van de #8 die door Sébastien Buemi werd gereden. De Porsche 963 van Cameron-Christensen-Makowiecki werd derde.

(Foto: © FIA WEC)

Kévin Estre en André Lotterer deelden de #6 Porsche 963 en de Fransman plaatste de wagen op vijfde positie in de rangschikking. De training werd in totaal drie keer onderbroken, onder andere door een ongeval van de #51 AF Corse Ferrari 499P.

In LMP2 was het opnieuw de #22 van United Autosports die in handen van Filipe Albuquerque de snelste rondetijd liet optekenen. De #31 van Team WRT was vijfde en de #41 van het Belgische team achtste.

In LM GTE Am gingen de eerste vijf plaatsen naar Porsche. Matteo Cairoli was met de wagen van Project 1-AO het snelst, gevolgd door de #60 van Iron Lynx in handen van Alessio Picariello en Iron Dame Michelle Gatting met de #85. Ulysse De Pauw werd met zijn AF Corse Ferrari tiende.