Belcar 2023: Priconracing komt weer naar Belcar Endurance Championship

Het gonst van de geruchten rond de editie 2023 van het Belcar Endurance Championship. Na de eerdere bekendmaking van de deelname van JFT Engineering aan de 24 Hours of Zolder, met één en mogelijk twee Renault Clio RS, heeft nu het Duitse Priconracing by Küpper (Petry-Kiedrowski) aangegeven dat het de 24 Hours of Zolder zal rijden, naast de andere manches van het Belgische uithoudingskampioenschap en dat met een BMW M3 voor de klasse TA. Het team houdt ook nog een aankondiging voor de Zolderse 24-uursrace in petto. Volgens diverse bronnen en onze eigen lijst is het cijfer van 30 wagens voor het seizoen niet onrealistisch. Herhalen we dat het Belcar Endurance Championship dit jaar op Sporza zal in samenvatting na de race zal uitgezonden worden .