In een notendop: GT en uithouding

  • Le Mans 24 – de NASCAR Garage 56, waarmee Jimmie Johnson, Jenson Button en Mike Rockenfeller de 24 Uur van Le Mans zullen rijden, is volop aan het testen, deze week nog op de Amerikaanse omloop van Austin. (Foto: © NASCAR Garage 56)
  • GT World – Het team van Vincenzo Sospiri zet drie Lamborghini Huracan GT3 EVO2 in de GT World Sprint in. Een wagen komt in Pro uit en twee in Silver. Franck Perera en Jordan Pepper komen uit in de Pro-klasse. Yuki Nemoto en Rolf Ineichen doen het in een wagen in de Silver-klasse en onze landgenoot Baptiste Moulin en Marcus Paverud zitten in de derde wagen, ook in de Silver-klasse.
  • Vector – Vector Sport moeten nog even wachten op een debuut in klasse Hypercar, maar Ryan Cullen, Gabriel Aubry en Matthias Kaiser zien we dit seizoen in de klasse LMP2 van het FIA WEC.