F2 Bahrein: Boschung dominant in sprintrace, Cordeel eindigt voorlaatste

Ralph Boschung (Campos) heeft de eerste sprintrace van het nieuwe F2-seizoen op een dominante wijze gewonnen. Dennis Hauger (MP Motorsport) en Ralph Boschung (Campos) werden ver achter Boschung respectievelijk tweede en derde. Amaury Cordeel (Virtuosi) eindigde als 21ste.

(Foto: © Campos Racing)

Ralph Boschung (Campos) vertrok vanop de polepositie en zette die ook om naar een overwinning. Hij leidde van start tot finish en pakte zo de eerste zege uit zijn zevenjarige F2-carrière. Victor Martins, die vanop de negende plek vertrok, stormde naar de tweede plek, maar moest uiteindelijk nog de duimen leggen voor Dennis Hauger (MP Motorsport). Hauger finishte dus als tweede, Martins eindigde zijn debuutrace als derde.

Théo Pourchaire (ART) en Ayumu Iwasa (DAMS) streden lang om de vierde plek, maar uiteindelijk trok Iwasa aan het langste eind. Pourchaire moest tevreden zijn met een vijfde plek, maar start morgen vanop de polepositie in de hoofdrace. Amaury Cordeel (Virtuosi) werd 21ste.

De hoofdrace start morgen om 11u20.