In een notendop: Porsche

  • CLRT – Het Franse team van Côme Ledogar en Tugdual Rabreau zal dit jaar ook in de GT World Challenge Europe aantreden, met een Porsche 911 GT3 R. Clément Mateu en Steven Palette delen de wagen, maar krijgen voor de lange races op de Nürburgring, Paul Ricard en Spa het gezelschap van niemand minder dan Porsche-rijder Frédéric Makowiecki. CLRT is het team waarmee Benjamin Paque de Franse Carrera Cup betwist.
  • Team Parker – Ook het Britse team trekt met Porsche naar de GT World Challenge Europe, met Derek Pierce, Andy Meyrick en Kiern Jewis die voorlopig enkel de uithoudingsraces voor hun rekening nemen. 
  • RedAnt Racing – Het Oost-Vlaamse team testte tijdens de donderdagse training op Circuit Zolder niet alleen met Michiel Haverans, maar ook met de snelle jonge Belg, Kaï Rillaerts, uiteraard met het oog op de Porsche Carrera Cup Benelux. Rillaerts komt uit Tremelo en heeft mooie adelbrieven in het karting behaald.