F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll

Felipe Drugovich zal de Grote Prijs van Bahrein rijden als Lance Stroll (Aston Martin) niet op tijd fit is. Stroll liep een week geleden een polsblessure op tijdens een ongeval op training.

(Foto: © Aston Martin – Tekst: Jarne De Scheemaecker)

Tijdens een fietsongeluk op training liep Lance Stroll een polsblessure op en als gevolg daarvan moest hij de wintertest aan zich laten voorbijgaan. Felipe Drugovich mocht de Canadees gedurende de drie dagen vervangen, de Braziliaan kon dus de nodige ervaring met de wagen opdoen.

Tijdens de wintertest werd er volop over de situatie van Stroll gespeculeerd en het was niet duidelijk of de Aston Martin-rijder de GP van Bahrein zou halen. Dat is op dit moment nog steeds niet geweten, maar dat Drugovich de vervanger zal zijn als het zover komt, is wel al bekend. Stoffel Vandoorne, ook reserve-rijder bij Aston Martin, is komend weekend ook aanwezig in Bahrein, maar zal dus vanuit de garage moeten toezien.