F1 Bahrein testen: wie rijdt wanneer?

Tijdens de F1-testdagen mogen de teams tijdens elke sessie maar één wagen gebruiken en dus ook maar één rijder. De teams mogen zelf beslissen wie wanneer rijdt. Sommige teams hebben beslist om elke rijder een volledige dag achter het stuur te plaatsen, bij andere teams wisselen ze van rijder na de middagpauze. Bij bijna elk team is het plan bekend, enkel bij Aston Martin is nog niet gekend wie wanneer rijdt op vrijdag en zaterdag, uiteraard vanwege de blessure van Lance Stroll. Hieronder vindt u een overzicht van wanneer welke rijder te zien zal zijn. (Foto: © Red Bull en tekst: Jarne De Scheemaecker)

 DO VMDO NMVR VMVR NMZA VMZA NM
Red BullVerstappenVerstappenPérezVerstappenPérezPérez
FerrariSainzLeclercSainzLeclercLeclercSainz
MercedesRussellHamiltonHamiltonRussellRussellHamilton
AlpineGaslyOconOconGaslyGaslyOcon
McLarenPiastriNorrisNorrisPiastriPiastriNorris
Alfa RomeoZhouBottasZhouZhouBottasBottas
Aston MartinDrugovichAlonsoN.t.b.N.t.b.N.t.b.N.t.b.
HaasHülkenbergMagnussenMagnussenHülkenbergHülkenbergMagnussen
AlphaTauriTsunodade VriesTsunodade Vriesde VriesTsunoda
WilliamsAlbonSargeantSargeantSargeantAlbonAlbon