F1 Bahrein testen: de nieuwe helmen

Niet alleen de F1-bolides zitten in een nieuw jasje – al is dat relatief voor sommige wagens – ook de helmen van de rijders steken in een nieuw jasje. Die helmen zijn, naast de startnummers, handig om snel te weten welke rijder in beeld is tijdens de verschillende sessies. Zowat alle helmen zijn al bekendgemaakt, enkel die van Kevin Magnussen, Nico Hülkenberg, Lance Stroll en Nyck de Vries ontbreken nog. Hieronder vindt u een overzicht van de al bekendgemaakte helmen van de F1-rijders. (Tekst: © Jarne De Scheemaecker)

Max Verstappen

Sergio Pérez

Charles Leclerc

Carlos Sainz

Lewis Hamilton

George Russell

Esteban Ocon

Pierre Gasly

Lando Norris

Oscar Piastri

Valtteri Bottas

Zhou Guanyu

Lance Stroll

Nog niet bekendgemaakt

Fernando Alonso

Kevin Magnussen

Nog niet bekendgemaakt

Nico Hülkenberg

Nog niet bekendgemaakt

Yuki Tsunoda

Nyck de Vries

Nog niet bekendgemaakt

Alexander Albon

Logan Sargeant