In een notendop: FIA F2 – FIA F3 – Indycar

  • FIA F2 – De Deen Frederik Vesti (Prema) zette zich gisterenochtend aan de kop van de tabellen tijdens de Formule 2 testritten op Bahrein, en verbeterde gestaag zijn tijden om als snelste de ochtend af te sluiten. Op een snellere baan in de namiddag was het dan Nederlander Richard Verschoor (Van Amersfoort), maandag ook al vooraan, die de dag als trainings-snelste afsloot. Voor onze landgenoot Amaury Cordeel (UNI Virtuosi) werd het een dag in twee onderscheiden delen, met een mooie vijfde tijd in de ochtend en een 20ste tijd in de namiddag.
  • FIA F3 – Tweede testdag ook voor de rijders in de Formule 3, waar de Zwitser Grégoire Saucy (ART) in de ochtend en de Italiaan Gabriele Mini (Hitech), in de namiddag, de beste tijden verdeelden. Tijdens de sessies reden telkens liefst zestien rijders binnen dezelfde seconde.
  • Indycar – Legende Tony Kanaan zal dit seizoen een punt zetten achter zijn carrière. De 45-jarige Braziliaan geeft aan te willen stoppen na de 500 mijl van Indianapolis van dit seizoen. Het zal er zijn 22ste deelname zijn. Hij won de editie van 2013 en komt dit seizoen uit voor Arrow SP McLaren.

Foto: ©Dutch Photo Agency