De autosport dit weekend

We zijn nog niet eens midden februari en we staan al voor een leuk gevuld autosportweekend. Uiteraard niet de drukte van de zomer, maar toch voor ieder wat wils: eenzitters, rally, sprintwedstrijden en uithouding.

Foto: © Ivan Tarantsov

In Zweden is het weer wat zachter dan verwacht, maar er ligt toch voldoende sneeuw om de tweede manche van het WRC 2023 te houden. Hier leest u daar alles over en uiteraard is het uitkijken naar de vier crews met Belgen aan boord!

In Hydarabad in Indië, komen de Formula E-rijders dan weer samen voor de derde meeting van het seizoen. Stoffel Vandoorne moet er dringend punten scoren als de regerende wereldkampioen een kans op een nieuwe titel wil blijven maken. 

In Dubai start dan weer de editie 2023 van de Asian Le Mans Series, met één Belg, Tom Van Rompuy. Er staan dit weekend meteen twee races op het menu. In Portimao tot slot, is er de tweede van drie manches van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe, met eveneens twee wedstrijden, voor de beide categorieën.