F1: Max Verstappen tekent bij EA Sports

Electronic Arts Inc. heeft vandaag aangekondigd dat EA SPORTS, koploper op het gebied van interactief sportentertainment, een partnership heeft getekend met tweevoudig Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen. Dankzij de overeenkomst gaat de Oracle Red Bull Racing-coureur samenwerken met het merk om content te creëren voor het hele EA SPORTS-portfolio. De deal omvat ook sponsoring met Verstappen voor het seizoen 2023, met EA SPORTS-branding op de kin van zijn racehelm.

(persbericht)

“Max is een groot sportman en ware kampioen die een diepgewortelde liefde voor games en spelen deelt”, zegt Andrea Hopelain, Senior Vice President of Brand voor EA SPORTS & Racing. “Terwijl hij in rap tempo zijn naam vestigt in de Formule 1-historie, zijn we verheugd om met hem samen te werken als een van de beste atleten ter wereld om meer fans samen te brengen via onze EA SPORTS-ervaringen.”

“Of het nu gaat om het spelen van games met mijn vrienden of competitief blijven als ik niet op het circuit ben, EA SPORTS is altijd een groot onderdeel van mijn leven geweest”, aldus Max Verstappen. “EA SPORTS is iconisch voor miljoenen fans en ik ben er trots op hen te vertegenwoordigen voor het seizoen 2023.”

Max Verstappen is de afgelopen twee seizoenen uitgegroeid tot een van de grootste namen in de sport. Na zijn eerste FIA Formule 1 wereldkampioenschap te hebben gewonnen tijdens de laatste race van het seizoen 2021, domineerde Max vorig jaar en pakte hij de titel bij de Japanse Grand Prix 2022 met nog vier races te gaan.