ERC: met Max McRae keert een legendarische naam terug

De legendarische naam McRae keert terug naar het FIA European Rally Championship. Max McRae bevestigde immers zijn deelname aan de Junior ERC-categorie.

Max McRae is de achttienjarige zoon van Alister, neef van wijlen Colin en kleinzoon van Jimmy. Ze namen allemaal deel aan ERC-wedstrijden tijdens hun carrière, waarbij Jimmy zeventien overwinningen behaalde en de tweede plaats in het eindstand van het ERC 1982 achter Tony Fassina.

Het tiende Junior ERC-seizoen zal worden verreden over zes evenementen, beginnend met de 79ste Orlen Rally Polen van 19 tot en met 21 mei. “Junior ERC is de perfecte stap voor mij”, zegt Max McRae. “Rijden in Australië is de afgelopen jaren geweldig geweest, maar ik weet dat ik de overstap moet maken en naar Europa moet trekken, en dat is waar het dit seizoen om draait.”