In een notendop: IGTC – IMSA – Lamborghini Super Trofeo

IGTC – Audi Sport-rijder Frédéric Vervisch komt tijdens het eerste weekend van februari voor Fuchs Lubricants Racing run by Schumacher Motorsport/Premier Racing uit bij de 12 Uur van Bathurst. Hij wordt teamgenoot van James Golding en Brad Schumacher. Audi maakte ook de andere equipes voor de eerste wedstrijd van de Intercontinental GT Challenge 2023 bekend:

  • #74 Audi Sport Team MPC: Mattia Drudi – Christopher Haase – Patric Niederhauser
  • #777 The Bend Motorsport Park Team MPC: Ricardo Feller – Christopher Mies – Yasser Shahin
  • #55 Fuchs Lubricants Racing run by Schumacher Motorsport/Premier Racing: James Golding – Brad Schumacher – Frédéric Vervisch
  • #9 Hallmarc Team MPC: Marc Cini – Dean Fiore – Lee Holdsworth
  • #10 Myland Team IMS: Andrew Fawcet – Daniel Gaunt – Dylan O’Keeffe
  • #47 Supabarn Team MPC: James Koundouris – Theo Koundouris – Jonathan Webb
  • #65 Team MPC: Liam Talbot – Fraser Ross – ?

IMSA – Dries Vanthoor is voor de 24 Uur van Daytona reserverijder bij BMW M Team RLL. Het team laat de BMW M Hybrid V8 in GTP debuteren. Hieronder vindt u de deelnemerslijst van de legendarische etmaalrace in Florida, waarvan dit weekend de “Roar before the Rolex 24” plaatsvindt.

Lamborghini Super Trofeo – De Italiaanse sportwagenbouwer gaat met Hankook samenwerken voor de Lamborghini Super Trofeo-kampioenschappen. De Koreaanse bandenproducent ontwikkelde met de Hankook Ventus Race een specifieke band voor de Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO2.

(Foto: © Nick Yelloly)