In een notendop: F1 – F3 – F4 – FRME

  • F1/FIA F3 – De Argentijn Franco Colapinto, 19 jaar, tekende gisteren voor een campagne in de Formule 3 bij het Nederlandse MP Motorsport. Hij wordt er teamgenoot van Mari Boya en Jonny Edgar. Terzelfdertijd werd Colapinto ook opgenomen in de Williams Driver Academy. Nog in Formule 3 kwam er een akkoord tussen de Braziliaan Caio Collet, die een derde campagne aanvat, deze keer met Amersfoort Racing.
  • F4 VAE – Op de eerste dag van de F4 tests, die gehouden worden in Dubai, zagen we een dubbel voor Mumbai Falcons met Tuukka Taponen voor James Wharton.
  • FRME – Ook op Dubai was er de eerste collectieve test voor de Formula Regional Middle-East (de vroegere Aziatische F3). Daar ging de snelste tijd verrassend naar de Thai Tasanapol Inthraphuvasak (Van Amersfoort Racing/Pinnacle), voor Taylor Barnard (PHM) en Mari Boya (Hyderabad Blackbirds by MP Motorsports).

Foto: ©Williams F1 media