WRC 2023: Gus Greensmith niet meer met M-Sport

Gus Greensmith zal niet voor M-Sport Ford rijden in het WRC seizoen 2023. Een aankondiging van het Britse team bevestigde dat het geen overeenkomst kon bereiken met Greensmith om hem in staat te stellen achter het stuur van een van zijn auto’s te blijven, wat betekent dat beide partijen in 2023 hun eigen weg zullen gaan. Het maakt een einde aan de langdurige samenwerking waarbij Greensmith door de gelederen klom om het hoogste niveau van rallysport te bereiken. Greensmith nam in 2021 deel aan alle 12 rally’s, met een carrièrebest resultaat van de vierde plaats in het algemeen klassement tijdens Safari Rally Kenya. Hij eindigde dit jaar als tiende in het kampioenschap en vierde ook zijn eerste snelste tijd tijdens de seizoensopener, Rallye Monte-Carlo.