Legend Boucles 2023: de inschrijvingen stromen binnen

Voorlopig zien we geen grote namen in de Legend Boucles, maar wel heel wat lokale deelnemers, gepassioneerde liefhebbers en buitenlandse gasten. Zo komt de Italiaan Giorgio Schön met een mooie Lancia Delta HF Integrale in Classic 65, een klasse waarin hij het opneemt tegen de pastoor van Chevron, het legendarische rallydorp in de Ardennen, met name Jean Dewandre. Hij doet het in een Talbot Sunbeam Ti 1.6. Overigens is de familie Kenis niet alleen als gezin, de lokale familie Glaude met een vader-dochter combinatie en de beide zonen doen het ook als familie-uitstap. Zij zijn trouw aan hun Volvo 142 en 144. Guy Moerenhout doet het dan weer met een Lancia Delta HF. De Legend Boucles vindt op 4 en 5 februari plaats. (Foto: © Legend Boucles)