In een notendop: GT en uithouding

  • Dubai 24 – Earl Bamber, fabrieksrijder van Cadillac in FIA WEC, zal de 24 uur van Dubai rijden met Anton De Pasquale in een Porsche 9911 GT3 R van Grove Racing. De Australiër Anton De Pasquale startte zijn carrière in de Benelux Formula Renault 1600 in 2014. 
  • GT2 – we zien dan toch geen GT2-wagens in de Intercontinental GT Challenge 2023, dus ook niet in de 24 uur van Spa. Het idee is minstens met een jaar uitgesteld. 
  • Porsche – Thomas Preining en Dennis Olsen vertegenwoordigen Porsche in de DTM 2023. Porsche blijft ook teams ondersteunen in diverse andere GT3-kampioenschappen en races, waaronder de 24 uur van de Nürburgring. Hoogst waarschijnlijk zien we Laurens Vanthoor echter niet in de Duitse Eifel. De Limburger werkt in 2023 het FIA WEC in de Porsche 963 af en rijdt ook de vier lange races van het IMSA-kampioenschap in een Porsche 911 GT3 R. Ook Spa staat voorlopig niet op zijn agenda.