De Balade van de Legend Boucles Bastogne 2023

Terwijl de Royal Automobile Club de Spa volop met de voorbereidingen van de Legend Boucles @ Bastogne 2023 bezig is, een evenement gepland op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 februari 2023, kondigt de RAC de Spa nu al de volgende editie van de zeer populaire Balade van de Legend Boucles Bastogne aan. In nauwe samenwerking met de stad Bastogne vindt het evenement, dat voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is, op zaterdag 6 mei plaats.

(persbericht / Foto’s : Letihon.be)

“Naast de datum kunnen we nu al officieel bekendmaken dat deze Balade van de Legend Boucles in Bastogne opnieuw vanaf de beroemde Place McAuliffe zal vertrekken”, aldus Pierre Delettre. “Om voor de hand liggende en praktische redenen hebben wij besloten alles op één dag te organiseren. De deelnemers zullen niet langer de keuze hebben tussen twee data, aangezien het evenement nu gepland is voor zaterdag 6 mei…

Voor de rest garanderen de organisatoren een nieuw en origineel parcours, dat de sporen volgt van het parcours dat de laatste jaren door de teams van de Legend Boucles @ Bastogne werd afgelegd. Opnieuw is Eric Chapa verantwoordelijk voor dat parcours en het bijbehorende roadbook, dat geen echte moeilijkheden zal omvatten. Het doel is en blijft om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen een aangenaam moment door te brengen en dat in een heerlijke lentesfeer, in het hart van de provincie Luxemburg, aan het stuur van een oude of moderne auto.

Inschrijven kan via de officiële website www.racspa.be, tab Balade Legend Boucles. De R.A.C. Spa zal later de openingsdatum van de inschrijvingen meedelen. Maar uw agenda’s kan u nu al aanpassen!