In een notendop: uithouding

  • Gulf 12 Hours – De 12 uur van Abu Dhabi kende afgelopen weekend een geslaagde editie. De promotor Driving Force Events maakte vandaag bekend dat de volgende editie op 10 december 2023 plaats zal vinden. De race zal uitsluitend voor GT3-wagens opengesteld worden en de organisatie verwacht daarmee een record aantal inschrijvingen. De niet GT3-wagens betwisten dan weer op 9 december een zes uur race, nl. Yas Island 6 Hours.
  • Le Mans 24 – Le Mans 24 – Action Express Racing #31 Cadillac mag op uitnodiging van het ACO deelnemen aan komende editie van de 24 uur van Le Mans. Dit is in het kader van de overeenkomst gesloten tussen het ACO- en het IMSA- kampioenschap, waarbij één team dat deelneemt aan de GTP-klasse in IMSA uitgenodigd moet worden voor de Franse etmaalrace. Dit jaar werd de wagen, van onder andere Pipo Derani en Alexander Sims, uitgenodigd voor de honderdste editie van de 24 uur van Le Mans.