Ostbelgien Classic: winst voor Lambert-Noelanders

Na drie wedstrijddagen in de Ostbelgien Classic zijn de winnaars van de FIA Trophy for Historic Regularity Rallies 2022 Patrick Lambert uit Luxemburg en Yves Noelanders uit België.

De crew van de BMW 2002 Ti nr. 7 sloot de wedstrijd af met 341,26 strafpunten, waarmee ze de vorige koplopers Jean-Jacques Martens en Aswin Pyck in de Volvo PV444 nr. 3 met slechts 11,61 punten achter zich lieten. De derde plaats in de FIA Trophy-stand werd ingenomen door Yves Deflandre en Jennifer Hugo in de Porsche 911 nr. 8, nadat ze op dag 1 aan de leiding van het klassement stonden. De vierde plaats was voor de nr. 10 Porsche 911 van Tony Kevers en Didier Gathy, met als vijfde de winnaars van 2021, Stanislaw en Anna Postawka, die zich vrijdagavond met verve van de laatste plaats hadden teruggevochten.