IMSA: Laurens Vanthoor aan de start van de lange races in IMSA

Naast zijn programma in LMDh werkt Laurens Vanthoor voor Porsche ook drie lange races in het IMSA af, wedstrijden die onder de IMSA Michelin Endurance Cup vallen en de Limburger doet dat met Pfaff Motorsport. 

Ik rijd volgend jaar bij Pfaff Motorsport in Daytona, Sebring en Petit Le Mans in IMSA, samen met Patrick Pilet en Klaus Bachler. Ik werkte succesvol samen met Pfaff in 2021 en ik beschouw hen nog steeds als goede vrienden en familie. Na onze strijd dit jaar in Daytona is het nog cooler om weer bij hen terug te zijn. Ik moet nog steeds die 24 Uur winnen in Daytona, dus dat is het doel!”, aldus Vanthoor. Laurens Vanthoor start aan zijn programma tijdens het laatste weekend van januari in Daytona. Enkel Watkins Glen staat niet op zijn programma.