24H Series Koeweit: CP Racing zegeviert bij seizoensafsluiter

Charles Putman, Charles Espenlaub, Joe Foster en Shane Lewis wonnen de laatste wedstrijd van het seizoen 2022 van de 24H Series. De Mercedes-rijders hadden aan de finish twee ronden voorsprong op de Porsche van Team Kuwait by MRS GT-Racing. Het Nederlandse Red Camel-Jordans.nl werd met een Porsche 911 GT3 Cup (992) derde en eerste in de 992-klasse.

(Foto: 24H Series)

De strijd om de zege werd in het laatste wedstrijduur beslist toen de leidende GP Elite Porsche 911 GT3 R op de baan tot stilstand kwam. Voor CP Racing werd het, na de 24 Uur van Portimão, de tweede overwinning van het seizoen.

Langs Belgische kant eindigde de Rabdan Motorsport by SpeedLover Porsche, van onder meer Olivier Dons, netjes zesde algemeen en tweede in 992 AM. De AC Motorsport Audi RS3 LMS TCR van Mathieu Detry, Stéphane Perrin en James Kaye bracht na een goede openingsfase een lange tijd in de pitbox door en werd zo niet opgenomen in de einduitslag.

Hier vindt u de volledige uitslag.