VAS: 37ste Druivenslalom, met challenge Erik Tastenoy

Nu zondag 23 juni is er de 37ste editie van de Druivenslalom, een organisatie van AC Zavelenborre. De Druivenslalom is een klassieker in zijn genre en rijders dingen er niet enkel mee voor de overwinning, algemeen of in hun klasse, maar ook voor de Challenge Erik Tastenoy, een wisselbeker ter nagedachtenis van de betreurde rijder. De Druivenslalom komt in aanmerking voor zowel VAS als VASAF. Het parcours, een goede 1100 meter lang, is in wezen technisch en ideaal voor snelle en wendbare wagens, die voordeel halen uit een koppelrijke motor. De Druivenslalom kan traditioneel rekenen op de belangstelling van alle protagonisten van het slalomwereldje.

DRUIVENSLALOM

  • Wanneer? zondag 23 juni 2024
  • Wie? Autoklub Zavelenborre vzw
  • Wat? 3de manche van het VAS Regionaal kampioenschap Slalom en diverse provinciale kampioenschappen, ook meetellende voor de Challenge Erik Tastenoy en het interfederale VASAF kampioenschap
  • Waar? Graaf Joseph de Meeusstraat in Overijse (Jezus-Eik) waar om 11u00 de eerste wagen start voor de eerste reeks.