In een notendop Le Mans: Lamborghini Super Trofeo – Fun Cup – Road to Le Mans

  • Lamborghini Super Trofeo – Mattia Michelotto (VSR) won de eerste wedstrijd. Zoals meerdere rijders werd de van pole vertrokken Amaury Bonduel het slachtoffer van een klapband en hij diende op te geven. Lamborghini onderzoek het hoge aantal klapbanden. Renaud Kuppens en Roee Meyuhas (Boutsen VDS) werden derde in Pro-Am en Nigel Bailly (ART-Line) eindigde vierde in Am.
  • Fun Cup – De #424 Groupe Lemoine by M3M van Cedric Bollen en Michael Leenders zette de snelste chrono (5:03.556) tijdens de kwalificatie op de tabellen. De tweede plaats ging naar de #524 van VR Racing en het duo Dirk Van Rompuy-Nico Verdonck, met drie tienden achterstand. De #533 van Milo werd derde.
  • Road to Le Mans – De eerste wedstrijd werd vroegtijdig stopgezet na een ongeval met zware schade aan de vangrails tot gevolg. Op dat moment was de leiding in handen van Kratz-Weiss met hun WTM by Rinaldi Racing Duqueine.

(Foto: © Lamborghini Squadra Corse – Eros Maggi)