Spa 24: Ugo De Wilde samen met Gilles Magnus bij Sainteloc Audi

Ugo De Wilde verschijnt ook aan de start van de eeuweditie van de 24 Uur van Spa. De talentvolle Brusselaar doet dat met de #25 Sainteloc Racing Audi R8 LMS GT3 EVO II, een wagen die hij deelt met een andere landgenoot, Gilles Magnus en de Fransen Paul Evrard en Jim Pla. Opvallend, het zal de derde generatie van de familie De Wilde zijn die in Spa aan de start staat, want ook grootvader Thierry en Ugo’s vader, de journalist Olivier De Wilde, reden de wedstrijd in de Ardennen in het verleden al. Thierry eindigde overigens twaalfde met… een Audi. Het kwartet De Wilde-Magnus-Pla-Evrard kom uit in de Gold-klasse en mag daar zeker enige ambitie koesteren. Bij Sainteloc Racing zien we niet minder dan drie Belgen, want in de Audi met startnummer #26 zien we ook Gilles Stadsbader. Hij komt in de Silver-klasse uit. (Foto: © SRO)