Dries Vanthoor ambassadeur van BergHofftoys, met opening op 22 en 23 juni

BergHoff kent u vooral van de keukenuitrustingen, maar het bedrijf is nu ook een heel andere piste ingeslagen en dat met BergHofftoys. BergHofftoys focust op elektrische auto’s voor kinderen, maar BergHofftoys levert niet alleen auto’s met een accu voor kinderen, het bedrijf biedt ook elektrische kindermotors, kinderquads en loopauto’s aan.

Een elektrische auto voor een kind is een bestuurbare auto waar een kind in kan zitten en het kan die wagen zelf besturen. De auto’s zijn er in allerlei maten en soorten”, vertelt zaakvoerder Raf Vanthoor. “Door onze licenties hebben we de topmerken als Mercedes, BMW, Range Rover, Audi, Porsche, Lamborghini, Aston Martin, Jeep in ons gamma, maar ook de bolides uit de racerij zijn beschikbaar in onze collectie. Ook minder bekende merken zijn ruimschoots verkrijgbaar in onze webshop.

Ambassadeur Dries Vanthoor

Dries Vanthoor is de ambassadeur van het merk en zal ook aanwezig zijn tijdens de opening van de showroom en shop van BergHofftoys en dat op 22 en 23 juni eerstkomende. Dries Vanthoor zal er aanwezig zijn, waarbij hij tijdens de races voor de zeer jonge talenten, de start- en finishvlag hanteert. Misschien zal hij een nieuw talentje ontdekken!

Afspraak op 22 en 23 juni op volgend adres: Boterbosstraat 15 3550 Heusden Zolder