In een notendop: nieuws uit de VS

  • NASCAR Charlotte – Christopher Bell heeft zijn tweede race van het NASCAR-seizoen gewonnen. In zijn Joe Gibbs Racing Toyota won hij in Charlotte een ingekorte race vanwege de regen. Hij haalde het voor Brad Keselowski (RFK Ford) en William Byron (Hendrick Motorsports Chevrolet). Denny Hamlin (Joe Gibbs Racing Toyota) blijft leider in het kampioenschap en volgend weekend staat uiteraard de volgende race op het programma, in Illinois. 
  • INDY 500 – Josef Newgarden (Penske Chevrolet) heeft op de Indianapolis Motor Speedway voor de tweede opeenvolgende maal de Indianapolis 500 gewonnen. Hij haalde het nipt voor Pato O’Ward (McLaren) in een race waarin de start vier uur werd uitgesteld door een regenbui. Scott Dixon (Chip Ganassi Honda) werd derde. (Foto: © Indy)