Lamborghini Super Trofeo Spa: Bonduel wint ingekorte race

Nadat de wedstrijd na een 20-tal minuten via een rode vlag was stilgelegd, besliste de wedstrijdleiding deze om veiligheidsredenen niet meer te herstarten. Amaury Bonduel reed toen aan de leiding en de verplichte pitstops waren nog niet uitgevoerd.

Gilles Stadsbader (VSR), die de start had genomen, en Mattia Michelotto, die niet aan rijden toe kwam, werden tiende in Pro. Baptiste Moulin (VSR) eindigde vijftiende in deze klasse.

De winnaars van vrijdag in Pro-Am, Renaud Kuppens en Roee Meyuhas (Boutsen VDS), finishten deze keer vierde in Pro-Am. Rodrigue Gillion (CMR) en Nigel Bailly (ART-Line) werden respectievelijk zevende en achtste in Am. Serge Doms (DS Racing) werd zesde in LC en François en Benoît Semoulin (Semspeed) vielen uit.

Aangezien minder dan 75% van de wedstrijd werd afgelegd, werden halve punten toegekend.