BK Rallycross: Glosso-wedstrijd uitgesteld

Het regende de voorbije weken meer dan menigeen lief was. En dat hebben ze ook op het Glosso-circuit in Arendonk geweten. De tweede wedstrijd van het Belgische kampioenshap rallycross, eind april gepland op het Glosso-circuit, kan niet doorgaan. De paddock is immers niet toegankelijk door de voortdurende regenval.

(Foto : © J Dingenen)

Het is voor het bestuur van Glosso reeds de tweede maal dat ze genoodzaakt zijn een bericht van annulatie uit te sturen. Het gebeurde eerder dit jaar reeds voor de regionale (VAS) wedstrijd. Een nieuwe datum wordt nog gezocht.
Het integrale bericht :

We proberen zoveel mogelijk rallycross wedstrijden in de juiste omstandigheden te laten doorgaan. De weergoden hebben er nu weer anders over beslist en aangezien de weersvoorspellingen niet veel goeds aangeven, zijn de paddock en de publieke parkings niet bruikbaar. goeds aangeven, zijn de paddock en de publieke parkings niet bruikbaar. We gaan nu met het bestuur, nog maar eens overleggen hoe we een andere datum kunnen prikken.
Er heeft dit jaar nog geen enkele wedstrijd doorgang kunnen vinden, het moet vlug beteren!

Met voorname groeten,
R.T. GLOSSO V.Z.W.
Staf Meulemans