Ardenne Rallye Festival: eerste dag in twee tijden

De allereerste editie van het Ardenne Rally Festival loopt over drie dagen – van donderdag 2 tot zaterdag 4 mei – en de eerste act wordt in twee tijden afgewerkt. Op donderdag 2 mei kunnen de fans in het centrum van Vresse-sur-Semois immers al alle facetten van de technische en administratieve controle bijwonen. Een uitstekende gelegenheid voor alle toeschouwers om de bolides van heel dichtbij te bewonderen en zich een heel precies idee te vormen van de kwaliteit van het door DG Sport samengestelde startveld! Ook op donderdag kunnen de teams de verkenningen van het parcours afwerken.

(persbericht / foto: ©2024 STADE 27)

s Avonds zullen de motoren voor het eerst grommen, met een grootse shakedown over 3,5 kilometer. Rijders, corijders en teams beschikken over drie uur, tussen 16 en 19:30 uur, om hun bolides te testen. En iedereen kan er van genieten.
 
Deze eerste dag is volledig gratis. De fans die online een e-ticket hebben gekocht kunnen dat vanaf 14 uur in de gemeenteraadszaal van Vresse-sur-Semois aan de Rue Albert Baty inruilen voor een armband. Een goed plan om zo op vrijdag 3 of zaterdag 4 mei onmiddellijk naar de demoproeven te kunnen trekken.

Met het uiterst landelijke centrum van Vresse-sur-Semois brengt de eerste officiële dag van het Ardenne Rally Festival al meteen hulde aan de passie en nostalgie, zonder enige competitiestress. We kijken er naar uit om u er te ontmoeten!